finanční poradce v době krize

Proč se v době krize obrátit na finančního poradce?

Lukáš Šulc

Dopad koronaviru na sobě můžeme dnes a denně cítit kdykoliv opustíme své domovy. Stále přítomný strach z pandemie, vládní restrikce a celkový pocit beznaděje ovlivnil svým způsobem každého z nás. Situace je po všech směrech obtížná, a to nejen zdravotně, ale také finančně.

JAK KOMUNIKUJEME S KLIENTY?

Svým klientům se snažíme být i nadále na blízku, protože kdy jindy využít služeb takového poradenství, než právě v době krize? Fyzický kontakt s klienty jsme sice museli omezit na minimum, to nám ale nezabránilo v hledání náhradních řešení!

Začali jsme využívat komunikaci po telefonu a e-mailu. Nejvíce se nám však osvědčily videohovory, na které byli všichni ve firmě Váš konzultant s. r. o. řádně proškoleni a vybaveni potřebnou technikou. Díky tomu můžeme i nadále nabízet klientům poradenství, které jim v mnoha případech může zachránit živobytí a zajistit střechu nad hlavou.

V ČEM MŮŽE FINANČNÍ KONZULTANT POMOCI?

Doba krize s sebou přináší okruh stále se opakujících témat, které se svými klienty řešíme. Nejčastěji se jedná o žádosti o úvěr, investice a postavení pojišťoven vůči pandemii. Na všechna témata jsme se rozhodli reagovat a vytvořili jsme články, které našim klientům přinášejí aktuální informace a mohou jim pomoci ve vlastním rozhodování.

INVESTICE

O tom, že dnešní doba přeje odvážným investorům, jsme se už zmínili v našem dřívějším článku s názvem Jak využít aktuální situace na trhu. V článku se dozvíte, proč je vhodné nad investicemi přemýšlet i v dobách krize a jak se mohou stát velmi přínosným finančním polštářem, který vám zajistí klid i v nepříjemných dobách jako je tato.

POSTOJ POJIŠŤOVEN

Zorientovat se v tom, jestli vám vaše pojišťovna v této době pomůže nebo ne, může být velmi obtížné. Situace se navíc může změnit ze dne na den, a tak je lepší mít u sebe někoho, kdo této problematice rozumí.

My jsme se o postoji jednotlivých pojišťoven zmínili v našem článku, který si můžete přečíst ZDE, pokud si ale nejste jistí, co pro vás aktuální situace může znamenat, doporučujeme spojit se s naším finančním poradcem.

ÚVĚRY

Téma úvěrů řešíme v dnešních dnech mnohem intenzivněji, než kdykoliv předtím. Z toho důvodu jsme se rozhodli klientům přinést souhrnné informace o tom, jak se k žádostem o úvěry staví jednotlivé banky a dovolili jsme si zapřemýšlet na tím, co se s úvěry bude dít v blízké budoucnosti.

POTŘEBUJETE PORADIT?

Už na začátku jsme zmínili důležitou roli finančního konzultanta v této nelehké době. Pokud jste se právě vy ocitli v úzkých a stojíte na pomyslné křižovatce rozhodnutí, kontaktujte poradce, který vám objektivně pomůže najít tu správnou cestu.